Új remény a fülzúgás gyógyítására

Az előzményekhez hozzá tartozik, hogy jómagam 2 éve szenvedek a fülzúgástól és az első 8-10 hónapban brutál hangosan sípolt az agyam, totál ki voltam készülve.

Minden létező dolgot kipróbáltam, minden létező orvosnál jártam, akik meg is állapították hogy semmi bajom. vagyis nincs szervi elváltozásom amit meggyógyítsanak. De jó…

Ezalatt az idő alatt kiderült, hogy a fülzúgást az esetek több mint 90{6cee4f633b4570c18a1fe4098de2978e82be112a9a9c52b9dde342fc20f80330}-ban lelki trauma okozza, szóval ez nem szervi hanem lelki betegség, csak éppen ilyen tünete van.
Annál is inkább igaz, mert sok depressziós, vagy pánikbeteg lesz később fülzúgós,
ami ugyanaz a betegség csak egy új tünettel.Szóval nekem sikerült komoly javulást elérni, ezért leírom hogyan.Először is szerezz be egy rózsazaj generátort, ha nem akarsz megőrülni.Nem kell megijedni, ez egy kellemes zaj és tök jól elnyomja a fülzúgást, eltereli róla a figyelmedet. A TB is támogatja Magyarországon.

Aztán menj el egy JÓ pszichiáterhez. Kezdjétek el rendbe rakni a lelki gondjaidat
és irass fel magadnak antidepresszánst.
Kis célokat tűzz ki mert azokat könnyű elérni. ne várd hogy holnap elmúlik.
Nem múlik el. Az legyen az elvárásod, hogy halkabb lesz, az tuti sikerülni fog.
Aztán még halkabb aztán még halkabb.

Szóval én ezeken már túl voltam, sikerült elérni, hogy sokat halkuljon
és a pszichiáterrel sikerült megoldani a lelki gondjaimat is.

Aztán persze tovább kísérleteztem magamon. Nem nagyon van olyan bogyó vagy vitamin amit még nem szedtem ez idő alatt, szóval jól tudom hogy nagyjából egyik sem ér semmit.Kb 2 hónapja szedem a MACA VIBE nevű cuccot. Ez perui zsázsa kivonat,Erősíti az idegrendszert, az immunrendszert, stb. Tudom ajánlani mindenkinek,mert a zúgás miatt állandóan kimerült voltam, amióta ezt szedem, meg tele vagyok energiával. Ne tévesszen meg senkit sem, hogy a neten úgy árulják, hogy fokozza a szexuális teljesítő képességet.Lehet, hogy akinek ilyen gondjai vannak annak fokozza, de akinek nincs, annak nem fogja felturbózni, szóval ez nem viagra, csak javítja az idegi tevékenységet, ezáltal segíthet ilyen jellegű dolgon is.
Szóval ezt az antidepresszáns mellett szedtem és úgy érzem jó hatással van rám,
főleg a szellemi teljesítő képességem javult tőle ami egy programozónál igen jó dolog 🙂

Aztán egyszer csak elfogyott az antidepresszánsom (ez mondjuk az én hibám…)
és megijedtem hogy most mi lesz. Feltúrtam otthon a gyógyszereket és találtam egy doboz SEDATIF PC tablettát ami homeopátiás szorongás csökkentő. Bevettem 3×2 sze,et ahogy rá van írva. Most jön a meglepetés! Az hagyján hogy jó helyette, de gyors ütemben halkul a zúgás a fejemben mióta szedem.
El is mondtam egy ismerősömnek, akinek szintén zúg a füle és a SEDATIF PC szedése nála is halkulást okozott már 2 nap után!

Szerintem próbáld ki te is, hátha Te is jobban leszel tőle,
de ne feledd azokat sem amit előtte írtam, mert úgy teljes a kép.

Mielőbbi jobbulást mindenkinek!

 

3 Comments

 1. Köszönök minden segítséget, őszintén, csak mi szenvedők tudjuk mi ez!…..ill. nem vagyok facebookos , így nem olvashatok ott, vagy van egy link esetleg az oldalhoz?
  Nagyon jó ötletet kaptam a meditáláshoz is így ezzel a fehér zajjal, …nemrég találtam Rife Tinnitus frekvenciájára is, de a hajszárítós nyugtató hangokra is és tényleg működnek, nyugtatólag hatnak!!
  A Sedatif-PC-t is ki fogom próbálni, most épp a Brandemburg Neuro vitamint vásároltam meg, mert egy fél éve éjszakára be kellett vennem egy fél Frontint és fél Sanval altatót, amitől legalább nem ébredek kótyagosan, de mindenképpen le szeretném ezeket tenni! Abban is igaza van uram, hogy a pánik betegség egyik kísérő tünete, ez is áll! Berakom ide azt a linket ahol éppen a gyógyulásáról ír és aki szintén keményen dolgozott magán , közben a vitamint is összeállította, majd öngyógyító ingyenes tanfolyamokkal is segít , tapasztalatait átadva, http://www.panikbetegseg.eu/brandenburgneuro az oldalán kell jelentkezni és 2 naponta elküldi. Csakis azért, hogy akik erre tévednek erőt kapjanak és ne emésszék fel tűrőképességüket a zaj elviselésében!

  Üdvözlöm, Amazon

  Amazon

 2. Szabó Gyuri bácsi javasolja még a veronikafüvet, galagonyát, kakukkfüvet. A rozmaring is javítja a mikrokeringést, az orbáncfű pedig állítólag kamillával hatásosabb az agyi vérkeringésre.

  Aki még nem próbálta, nézesse meg magát fogorvossal, mert ROSSZ HARAPÁS is okozhat fülzúgást, akár meniere-szindrómát is: https://www.facebook.com/MenieresNoMore

  Szédüléssel járó fülzúgás esetén kötelező olvasmány a VÍZ hasznosságáról: https://sites.google.com/site/windintheroses/vertigo
  Masaru Emoto előadása is javasolt: https://www.youtube.com/watch?v=rzAb8wjUUQ0

  Tartós gyógynövény-használatakor figyelni kell a megfelelő májfunkció értékekre, erre pecsétviaszgomba alkalmazása során fokozottan figyeljetek! Azt mondják a szervezet tisztul tőle, de a májat nagyon megterheli. Mérlegelni kell.

  A kínaiak a füllel kapcsolatban a vese meridián erősítését teszik az első helyre. A magyaroktól vették át több ezer éve a tudást, szerencsére meg is őrizték azt.

  „Egy a ti Doktorotok, a Krisztus.”

Leave a Reply